top of page

NOTICIES DEL CLUB

2ª EDICIO DEL TORNEIG PADEL " LA PULMONIA 2017"

Arriba el Torneig d'hivern més "Canyero" de la Comarca.

"La Pulmonia" és un campionat curt, però molt intens, i està enfocat a jugadors atrevits, competidors que vulguin lluitar contra els rivals i contra tots els fenòmens climatològics adversos.

En aquest Torneig no s'admeten excuses, les dificultats son reptes a superar, no valen les lamentacions ...

                      

              GUANYEN ELS MILLORS i PUNTO!

Al Club volem començar l'any amb força i per això hem programat aquesta edició de "La Pulmonia" la segona setmana de l'any, just després de les Festes de Reis.

El campionat constarà de 2 fases. La primera serà un Round Robin per grups, que es disputarà els dies 10,11,12 i 13. I la segona fase seran els Play Offs, que es jugaran el dissabte dia 14 de gener.

Les 2 fases estan configurades per a jugar-les en una sola sessió, en una serie de partits curts, però intensos en els que les parelles hauran de demostrar la seva capacitat d'adaptació, de concentració i de resistència.

Durant el torneig els jugadors disposaran d'un buffet molt complet, amb fruites variades, begudes energètiques, xuxes per a picar, etc...  i per a quan s'acabin els partits podran gaudir d'un suculent berenar a base de pernil i torrades amanides amb all i oli de qualitat.

Ja està tot dit, si vols competir i passar-ho bé, no sé a que estàs esperant ...

                           Apunta't al virus del pàdel ...  APUNTA'T A "LA PULMONIA"

bottom of page