top of page

TORNEJOS  i  CAMPIONATS

Figot Pàdel Halloween 2015

Novembre 2015

El Torneig Mixte de Halloween 2015 va tornar a ser un èxit de participació i de diversió. Més de 60 participants i moltissims espectadors ens van acompanyar al llarg de tot el dia, des de les 9:30 h del matí, fins a les les 12 h de la nit.

 

Als organitzadors, aquest torneig ens agrada especialment, ja que el seu caràcter lúdic i festiu converteix la jornada en un espai de dinamització social entre els participants i entre els socis en general.

 

Els torneig va ser un enfrontament entre dos grans blocs. On finalment l'equip de la RIBA es va imposar a l'equip de la ROJA.

Moltes de les parelles de joc van anar rotant de companys per a fer la competició més entretinguda.

La diversió va venir amb la posada en escena dels comodins de joc, que son una mena d'obstacles que s'usen quan el marcador d'un partit està molt descompensat. Les "xancles de buceig", "la goma elàtica", "el casc de soldat clon" i "el fantasma del pàdel" ens van fer riure a tot@s al llarg del dia. Veieu la galeria d'imatges i ho comprovareu.

 

Cap al tard, van anar apareixent criatures extranyes, monstres, zombies, bruixes i personatjes sinistres que van transformar l'ambient en un autèntic Halloween del pàdel.

 

Per recuperar forces vam fer el Sopar del Soci que anomenem "JO PORTO...". Ens vam reunir al voltant de les taules i vam compartir els plats que cadascú va portar cuinats de casa.

 

Ja acabant la jornada varem fer sortejos de material esportiu pels participants i també pels assistents al sopar. I abans de marxar un Super Bingo que va repartir un bon pessic als guanyadors.

 

Agraiments a tots i fins l'any que ve!!

 

bottom of page