top of page

NOTICIES DEL CLUB

2n TORNEIG MIXTE 4R's   -  LA MARE QUE VA PARIR ... EL MIXTE

Els mixtes de pàdel son molt especials ... d'una banda tant atractius, però alhora tant complicats ... tant divertits, però tant difícils de jugar.

Els mixtes tenen una doble cara, la lúdica i la competitiva, i això fa que siguin tant fatalment atraients.  Us presentem ...

LA MARE QUE VA PARIR ...  EL MIXTE !!

Ens ve molt de gust organitzar la 2ª edició del Torneig Mixte 4R's (Round Robin Riba-Roja) i ara és un bon moment per fer-ho.

El campionat es jugarà en dos fases, en dos dies, tal com indiquem a continuació:

- La 1ª fase : Consistirà en Round Robin per grups, que es jugarà de forma continuada els dies 23, 24 o 25 de setembre. Cada grup jugarà tots els partits en una sola tarda. Les 2 parelles millor classificades de cada grup passaran a la 2ª fase.

- La 2ª fase seran les eliminatories non stop. Els Quarts de final, les Semis i la Final es jugaran de forma continuada el dia 1 d'octubre.

Pel que fa als premis del torneig, es lliurarà regals de benvinguda a tots els participants i al final del torneig es faran sortejos de material esportiu.

I pels campions i subcampions hem preparat un plat fort:  trofeus per a tot@s i Pernils Reserva per a donar-li gust a la cosa. Cal remarcar que el Pernil pels campions de la categoria A serà un Pernil Ibèric.

Encara no us heu apuntat?  doncs ja podeu espavilar perque les places son limitadíssimes.

Segur que quan acabeu el torneig exclamareu ...

 

LA MARE QUE VA PARIR ... ELS MIXTES !!

bottom of page